1.0 is error when texture paint  in win7 x64

Go down

1.0 is error when texture paint  in win7 x64

Post by macmand on Tue Nov 27, 2018 2:30 am

Excuse me!
1.0 is error when texture paint  in win7 x64.


macmand

Posts : 13
Join date : 2018-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: 1.0 is error when texture paint  in win7 x64

Post by Admin on Tue Nov 27, 2018 3:43 am

My friend has win7 x64 and don't have bugs in paint.
When the error occurs, what kind of error is it?
Send me some image, please.
Thank you!



Admin
Admin

Posts : 226
Join date : 2015-10-11
Location : Brasil

View user profile http://meshmolder.forumeiros.com

Back to top Go down

Re: 1.0 is error when texture paint  in win7 x64

Post by Admin on Tue Nov 27, 2018 3:46 am

Select Low Poly Subdivision and select number 1 level, try again.

I tried several times to repeat the error here without success. What is your computer?

Admin
Admin

Posts : 226
Join date : 2015-10-11
Location : Brasil

View user profile http://meshmolder.forumeiros.com

Back to top Go down

Re: 1.0 is error when texture paint  in win7 x64

Post by macmand on Wed Nov 28, 2018 2:48 am

Thanks. My Pc is HPG42 ,an old laptop.

macmand

Posts : 13
Join date : 2018-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: 1.0 is error when texture paint  in win7 x64

Post by macmand on Wed Nov 28, 2018 2:49 am

well, I'd better use old version that you gave.

macmand

Posts : 13
Join date : 2018-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: 1.0 is error when texture paint  in win7 x64

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum